Cover afbeelding voor
Home / Onze diensten

Transportpersoneel zet in op de juiste versnelling

Wat we doen

Cover afbeelding voor Onze diensten
Uitzenden
Wij stellen personeel middels een uurtarief ter beschikking en zijn formeel werkgever, jij hebt de dagelijkse leiding en stuurt je werknemer aan.
Offerte aanvragen
Cover afbeelding voor Onze diensten
Detacheren
Wij helpen je middels detacheren wanneer je personele versterking zoekt voor langere tijd, maar wel flexibel wilt blijven.
Offerte aanvragen
Cover afbeelding voor Onze diensten
Werving & Selectie
Wij helpen je bij het vinden van vast personeel met werving & selectie voor een vaste fee. Zo kun jij je richten op je eigen taken.
Offerte aanvragen

Uitzenden

Uitzenden is de meest voorkomende vorm van flexibele arbeid in Nederland. Wij stellen personeel middels een uurtarief ter beschikking en zijn formeel werkgever, jij hebt de dagelijkse leiding en stuurt je werknemer aan. Dit houdt in dat wij met de chauffeur of logistieke kracht een arbeidsovereenkomst aangaan en zorgdragen voor de salarisbetaling en juiste afdrachten aan de belastingdienst. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij ons.

Vraag offerte aan
Cover voor
Cover voor

Detacheren

Zoek je personele versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven? Kies dan voor detacheren. De chauffeur of logistieke kracht wordt voor een overeengekomen termijn aan u uitgeleend. Daarbij wordt een urengarantie per 4 weken vastgelegd zodat alle partijen precies weten waar ze aan toe zijn.

Vraag offerte aan
Cover voor

Werving & Selectie

Geef je de voorkeur aan vast personeel, maar wil je het zoeken van de juiste kandidaat uit besteden voor een vastgestelde fee? Dan is werving & selectie de juiste optie om chauffeurs en/of logistieke vakkrachten rechtstreeks in dienst te nemen! Deze dienst verlenen we ook voor middenkader (mbo) en hoger (hbo) kaderfuncties.

Vraag offerte aan
Achtegrondafbeelding voor Nieuwe medewerkers beginnen bij Transportpersoneel

Nieuwe medewerkers beginnen bij Transportpersoneel

Plaats een vacature

Heb je vragen?

Of interesse in onze diensten? We gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Architectuur afbeelding van het  gebouw

Transportpersoneel

Grotestraat 258

5142 CC Waalwijk

0416 675 130

Mail direct