Cover afbeelding voor
Home / Werkgevers

Transportpersoneel is meer dan een uitzendbureau

Wat we doen

Je hoeft bij ons geen stropdassen en maatpakken te verwachten. Ook ingewikkeld gedoe is niets voor ons. Loop binnen voor een kennismakingsgesprek, laat ons weten wat je wensen en mogelijkheden zijn en wij doen de rest! Bij ons is persoonlijk écht persoonlijk en word je nooit een nummertje.

Cover afbeelding voor Werkgevers
Uitzenden
Wij stellen personeel middels een uurtarief ter beschikking en zijn formeel werkgever, jij hebt de dagelijkse leiding en stuurt je werknemers aan.
Cover afbeelding voor Werkgevers
Detacheren
Wij helpen je middels detacheren wanneer je personele versterking zoekt voor langere tijd, maar wel flexibel wilt blijven.
Cover afbeelding voor Werkgevers
Werving & Selectie
Wij helpen je bij het vinden van vast personeel met werving & selectie voor een vaste fee. Zo kun jij je richten op je eigen taken.
Meer over onze diensten
Cover voor

Onze werkwijze samengevat

Als uitzendpartner weten we als geen ander dat alle samenwerkende partijen (medewerker, inlener, uitzendbureau) op 1 lijn moeten zitten en aan het eind van de dag tevreden moeten zijn. Wij hanteren daarom de volgende werkwijze:

  • Bezoek aan jouw bedrijf
  • Offerte uitbrengen
  • Opdracht overeenkomen
  • Werving & Selectie van de juiste vakkracht
  • Voorstellen vakkracht
  • Inzet van de medewerker

Waarom een afspraak maken noodzakelijk is

Een goede voorbereiding is grotendeels bepalend voor het succes. Om de inzet van onze chauffeur en/of logistieke kracht zo goed mogelijk te laten verlopen komen we daarom eerst langs om de werkzaamheden (bij voorkeur) in de praktijk te zien of zorgvuldig door te nemen. Daarnaast hebben we informatie nodig over de werktijden, werkdagen, CAO, werkkleding, wie met wie communiceert, veiligheids- regels en voorschriften, bedrijfsregels, tarieven, betaling enz.. Op basis daarvan maken we duidelijke praktische afspraken.

We gaan ervan uit dat er begrepen wordt dat de wens voor kwaliteit, en de juiste krachten aan het werk zien, ook betekend dat er tijd vrij gemaakt wordt voor een afspraak.

Zo kunnen we samen van start gaan met het oog op een prettige, effectieve en langdurige samenwerking waarbij er een tevreden driehoeksverhouding (medewerker – opdrachtgever – uitzendbureau) ontstaat.

Direct personeel nodig?

Heb je direct een chauffeur en/of logistieke kracht nodig en wil je zo snel mogelijk schakelen? Vul dan ons vacature formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vacature plaatsen
Cover voor
Achtegrondafbeelding voor Goed personeel vinden is onze kracht

Goed personeel vinden is onze kracht

Vacature plaatsen

Heb je vragen?

Of interesse in onze diensten? We gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Architectuur afbeelding van het  gebouw

Transportpersoneel

Grotestraat 258

5142 CC Waalwijk

0416 675 130

Mail direct